MARKDAG PÅ TJELE GODS

HUSK: Besøg vores gruppe på Facebook:  www.facebook.com/

Massey-Markdage 2016 er vel overstået…:

Tryk på linket og se den officielle plakat for dagene:

Tjele2016plakat

Her er den officielle presse-meddelelse:

Tjele2016-pressemedd.

Eller ring til Jens Vestergaard… på mobil 2291 3233

 

OP MOD 5000 HESTEKRÆFTER I SAMME MARK..! Det kan høres vidt omkring og får jorden til at ryste…

Markdagen 2013 er også vel overstået, og var også en stor succes… det væltede ind med gæster og de fik sig alle én på opleveren… det var en dag, der vil huskes..! Nu er der gået næsten 3 år, og vi er igen parate til at gi´den gas på Tjeles jorder…

Vi byder alle velkommen til at medbringe en Massey-traktor og redskab, så vi kan få vendt noget jord og brændt en masse diesel/benzin af…

IMG_1493

Så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen ved weekenden 17.-18. september, og hold øje med hjemmesiden og se omtaler i diverse blade og aviser.

SET A DATE, AND WE WILL CELEBRATE..!

STOR nyhed i Danmark: For anden gang vil vi samle en flok af ældre Massey-er i samme mark..: Det er hovedsageligt Massey-Ferguson traktorer op til årgang 1984, men der kommer også amerikanske Massey-Harris traktorer med redskaber..!

087W1621

Christian og Henrik Hjorth fra Ulvedal Landbrug medbringer en repræsentant for de store MF´s 4000-serie af knæk-traktorer på op mod 400 hk.

087W1616

MF4840 fra “Ulvedal”

Men indrømmet; der kommer mange 2-hjulstrækkere fra 105hk og op til 155hk… Desværre er der ikke nødvendigvis redskaber nok så vi alle kan brøle igennem disse 2 dage..! Men så må vi deles og køre på skift…

087W1569

 

HIGHLITES FRA MASSEY-MARKDAG 2013:

TJELE GODS’ ÆGTE MF1100 KOM TILBAGE DENNE DAG:

Brian har i en årrække arbejdet på en op-renovering af den MF1100, som i 1967 blev leveret ny til Tjele Gods. Traktoren er nu fuldt oppe at køre igen og kom i marken denne dag..!

IMG_1486

 

Markdagen blev afviklet Lørdag d. 21- september i en 50 ha. stor mark på Tjele Gods, Hobro Landevej 90, 8830 Tjele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen blev den første af sin art i Danmark… og vil ganske sikkert gå over i historien..!

Vi kørte med mere end 40 enheder med redskaber efterspændt: Halvbugserede plove, helbugserede harver, tromler, kultivatorer og mere endnu…

087W1652

PLOVE KLAR TIL BRUG

Vi støvsugede markedet for plove og harver i de rette bredder, disse var i marken, lige klar til at spænde for…

På marken blev der opsat telte, hvor der blev solgt mad og drikke… På marken foran var der udstilling af Massey-traktorer og redskaber… også engelske, franske og tyske.

Det gjaldt ikke om at få vendt en masse muld, men om at fremvise traktorerne i arbejde med forskellige redskaber, og at publikum kunne komme tæt på køretøjerne i pauserne.

 

DAGEN BLEV FILMET I HD-KVALITET:

Vi fik bestilt Mazur fra Nr. Bjert til at få fremstillet en DVD-film, det er top-proffessionelle folk, så der er garanti for godt arbejde. Den færdige film har siden foråret 2014 kunnet købes hos Michael Føns for kr 200,- og er slet og ret et stykke historie: Den skildrer på bedste vis hvordan alle de medvirkende fik en fantastisk dag ud af det hele, og vi var heldige med vejret, så køb filmen og se hvor god stemningen var, og hør traktorerne brøle derudaf…

Kontakt pr mail: info@veterantraktordele.dk eller ring til Jens Vestergaard på tlf 2291 3233

 

 

Vi var alle i fuld sving med at klargøre Massey-erne til dagen.

 

Denne event blev en realitet grundet en stor indsats med Jens Vestergaard i spidsen. Jens arbejder til daglig på godset, og har i mange år talt om at vi skulle arrangere en markdag derude, og nu her i 2013 blev det realiseret..!

Jens og Christian er også ved at makke i en gul MF356-er

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvem arrangerede eventen:

Vi er en lille flok entusiaster bestående af Jens Vestergaard, Christian Postborg, Brian Harpøth, Henrik Jensen og undertegnede Michael Føns, som med fælles hjælp også fra øvrige massey-fans og familie forestod forarbejdet og selve afviklingen af markdagen.

Massey-en får lige en op-shining med polér-maskinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA